Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Pagina de pornire-Bani online

BINE ATI VENIT !
LA

Bani online


Money online



Arhivă blog

luni, 5 decembrie 2011

CUM SE FAC BANI DIN LUCRU ACASA

Google Website Translator Gadget



Free Antivirus

hyipnew.com


                  Cum sa faci bani.

Acesta este Site-ul GRATUIT Nr.1 al celor care doresc sa invete cum sa faci bani pe internet. Sigur te-ai intrebat si tu cum poti sa faci bani pe net, insa nu ai reusit sa afli raspunsul nici pana astazi.
Acum visul tau poate deveni REALITATE !
 Poti afla cum sa faci bani pe net din propria ta sufragerie, din propriul confort.

Afacerile pe internet sunt foarte variate pornind de la cele in care faci munca online pentru altii iar asta se intampla in MLM-uri, pana la acele afaceri online in care iti administrezi propriile afaceri online, profitul tau fiind de 100%. In conditiile crizei mondiale actuale ca sa ai o afacere nu este deloc usor, insa cu tehnologia ce ne-o ofera Internetul astazi poti face bani pe net destul de usor daca stii ce trebuie sa faci.
 Daca urmezi pasii potriviti vei avea o afacere online in scurt timp si iti vei creea propria sursa online de bani pe net.

Ca sa faci bani pe net nu trebuie sa pleci de acasa, ci faci munca la domiciliu.
 Ai nevoie doar de un PC sau laptop conectat la internet.
 Munca la domiciliu, daca o poti numi asa, nu este doar reconfortanta, ci si foarte profitabila.
Munca la domiciliu ce ti-o propun este o metoda dovedita de facut bani online si este bazata pe un sistem uimitor de simplu si LEGAL.
Sunt aici pentru a vă înştiinţa că puteţi deveni liber din punct de vedere financiar, şi o poţi face în mai puţin de un an! Oamenii se plâng de înec într-o mare de datorii - Eu spun că se îneacă într-o mare de oportunităţi!                Câteva strategii pentru banii tai

Îti oferim un ghid sumar de administrare pentru finantele tale: un set de reguli pe care ar trebui sa le urmezi pentru a-ti folosi eficient banii pe timp de criza, sa te concentrezi asupra a ceea ce poti controla tu insuti. "Desi e greu pe timp de criza, exista solutii de economisire si pentru astfel de perioade".

                    1.Cheltuieli

Renunta la cheltuielile de care nu ai neaparata nevoie. In vremuri de criza, orice om cumpatat se gandeste cum sa isi gestioneze mai bine bugetul personal sau pe cel al gospodariei. Incearca sa-ti prioritizezi cheltuielile. De exemplu, amana pentru cateva luni sau chiar un an achizitia unui televizor, a unui monitor sau a unui calculator. Totodata, ai putea opta, macar in acest an, pentru o vacanta mai ieftina sau ai putea renunta la abo­namentul de telefonie mobila in favoarea unei cartele reincarcabile. Si fii mai atent la preturile din hypermarket, atunci cand faci cumparaturi, poti face economii. Redu consumul de energie. Opreste lumina in camerele goale si televizorul cand nu se uita nimeni si vorbeste mai putin la telefon. Daca stai aproape de birou, poti lasa pentru o perioada masina acasa si, in loc sa dai cateva sute de lei pe plinul de benzina, plateste doar cativa lei pentru o cartela de metrou sau un bilet de autobuz. "Este o forma de introducere a unui regim de austeritate la nivelul gospodariei. Trebuie sa aplici regula de aur data de intelepciunea populara: nu trebuie sa te intinzi mai mult decat ai plapuma".  Evita mesele la restaurant. Una dintre cele mai mari cheltuieli zilnice ale oricarei persoane o reprezinta masa de pranz sau cina. Din lipsa timpului sau din comoditate, multi dintre cei care lucreaza in marile corporatii aleg, in prezent, sa ia pranzul la restaurant. Daca te numeri printre ei, incearca pentru o perioada sa eviti aceasta "extravaganta". E dovedit faptul ca cei care "vin cu sufertasul" de acasa, asa cum e supranumit pachetelul, cheltuiesc mai putini bani decat cei care cumpara man­carea din oras sau de la cantina firmei. Plateste mai putine comisioane. Multe banci se lauda cu comisioane mici la administrarea conturilor de card, dar, atunci cand ajungi sa lucrezi efectiv cu cardul, banii incep sa curga usor-usor in defavoarea ta. Taxa anuala de administrare a cardurilor variaza intre 0 si 28 de lei, comisionul de retragere de la bancomatele altor banci este, de obicei, de 0,5% plus 2,5 lei, iar verificarea soldului costa intre 0,2 si 0,5 lei. Asadar, fa mai putine verificari de sold, cumpara cat mai mult cu cardul – deoarece comisionul pentru plati prin POS este 0 – si fii atent din ce bancomat scoti bani.

                  2.Taxe

Achita taxele la timp. Mai ales daca detii multe proprietati. Plateste, anual impozitele locale in termenul stabilit de lege. De obicei, acesta este pana pe 31 martie al fiecarui an, iar daca iti platesti taxele pana la data respectiva, poti beneficia de o reducere de 5-7%, in functie de orasul sau zona de provenienta. Concretizata in bani, reducerea inseamna numai 14 lei, de exemplu, daca detii un apartament de trei camere si o masina in Bucuresti, dar daca esti proprietar pe mai multe imobile si terenuri, reducerea poate fi semnificativ mai mare.  Fii la curent cu toate taxele, accesand site-urile www.mfinante.ro si www.taxeimpozite.ro.  Analizeaza bine toate impozitele pe care le ai de platit. Unii analisti sustin ca se pot face economii si din taxele pe care le datorezi statului. Mai precis, sa nu le platesti. "Exista varianta de a nu achita taxele si impozitele si, in schimb, sa plasezi banii intr-un depozit bancar, profitand de cresterea spectaculoasa a dobanzilor la credite.  Depinde aici insa ce taxe datorezi, de ce natura si cat inseamna exact penalitatile. "Trebuie facut un calcul concret si de pus in balanta castigurile din dobanzi cu cele datorate ca penalitati", dar mai ales de unde îţi plasezi bani.

               3.Datorii

Gata cu cumparaturile pe carduri de credit! Ar fi o idee inteligenta chiar sa-ti ingheti descoperirea de cont acordata de banca pe acest card. Dar nu-ti inchide si contul. Lasa acolo un fond disponibil pentru zile negre. Daca iti inchizi contul, banca iti va anula descoperirea de cont pentru care poate te-ai luptat candva s-o obtii. Si nu vei mai putea obtine alta prea curand si nici la fel de usor, fiindca bancile se uita acum mai atent cui dau carduri de credit si, mai ales, cati bani ofera spre imprumut. Niste bani disponibili, chiar si sub forma de overdraft inghetat, sunt o polita de asigurare in eventualitatea ca vei intra la un moment dat in incapacitate de plata.  Nu depasi termenul de plata al ratelor si al facturilor. O singura intarziere mai mai mare de 30 de zile la plata ratei bancare te poate trimite pe lista neagra a Biroului de Credit, asanumita "politie a creditelor". Odata ajuns acolo, vei fi proscris timp de patru ani si cu greu vei mai gasi vreodata o banca dispu­sa sa-ti acorde un imprumut. Nici cu intarzierile la plata facturilor catre furnizorii de servicii nu-i de joaca. De exemplu, operatorii de telefonie percep penalitati de 1% pe zi. La o factura de 100 de lei, inseamna o plata suplimentara de 30 de lei pentru o intarziere de o luna in achitarea facturii. Negociaza dobanda la cardul de credit. E timpul sa fim putin mai "intepati" in relatia cu bancile si societatile de credit. Daca-ti platesti ratele la timp si banca tot iti trimite acasa scrisori prin care te anunta ca ti-a crescut dobanda si, deci, si rata lunara, suna la agentie sau du-te direct la sediu si ameninta-i cu rezilierea contractului si inchiderea liniei de credit. S-ar putea sa ai o surpriza si sa obtii astfel o reducere a costurilor sau a dobanzilor. In goana dupa clienti, care se dovedesc azi tot mai putini si mai rau-platnici, bancile par dispuse sa faca orice pentru a-i mentine pe cei bun-platnici. Poti sa compari ofertele bancilor pe www.conso.ro  Verifica periodic situatia cardurilor bancare. De ceva timp, bancile au in­ceput sa ne faca surprize, mai mult sau mai putin placute, mai mult sau mai putin bagate in seama de clienti. Astfel, s-au tot modificat dobanzi, taxe sau alte comisioane, iar creditele au evoluat in consecinta. Asa ca nu strica sa mai faci din cand in cand un drum pana la banca pentru a cere un extras de cont sau un scadentar actualizat.

                                     4.Economii

Fa tot posibilul si deschide-ti un depozit bancar. Pe timp de criza, ar trebui sa te gandesti cum poti sa-ti tii banii in siguranta. Uita de metodele punerii banului la ciorap sau la saltea, solutii perimate in conditiile in care inflatia inregistreaza o tendinta crescatoare. Valoarea banilor s-ar putea eroda rapid. In ciuda vijeliei care s-a abatut asupra bancilor, expertii recomanda in conti­nuare plasarea economiilor intr-un depozit bancar. Dobanda medie de pe piata este oricum mai mare decat rata prognozata a inflatiei din acest an. In plus, plafonul minim de garantare a depozitelor a crescut la 50.000 de euro.   O idee ar fi sa iti impui o regula prin care, in fiecare luna sa pui, sa zicem, 5% din salariul tau deoparte, la economii.

             5.Investitii

Investeste la sigur. Cei care dispun de lichiditati in aceste vremuri grele se pot gandi la o serie de investitii si plasamente care confera o anumita siguranta. "Pentru cei care doresc randamente mai bune, o investitie oportuna ar putea fi fondurile de investitii, cu grade de risc diferite, care functioneaza acum fara probleme". Pot fi interesante si investitiile pe piata imobiliara, dar cu mare atentie, pentru ca aceasta este in continuare instabila si nu se stie daca si-a consumat scaderea.

           Sigure

Depozite bancare  Cele mai bune depozite la termen, in functie de scadenta Depozitele bancare reprezinta una dintre cele mai sigure modalitati de economisire in aceasta perioada, in conditiile in care acestea sunt garantate in limita a 100.000 de euro, iar dobanzile sunt pe un trend de crestere. Wall-Street.ro va prezinta cele mai mari dobanzi oferite de banci la depozite in functie de scadenta, cu mentiunea ca nivelurile sunt brute, dobanda neta obtinandu-se prin scaderea impozitului de 16%.
Banca1 luna1 luna3 luni3 luni6 luni6 luni9 luni9 luni12 luni12 luniAlte scadenteAlte scadente
Dobanzi la leiDobanzi la euro Dobanzi la leiDobanzi la euro Dobanzi la leiDobanzi la euro Dobanzi la leiDobanzi la euro Dobanzi la leiDobanzi la euro Dobanzi la leiDobanzi la euro
Piraeus Bank7,25%4,25% 7,50%4,50% 7,10% 7,15%4% 8% (scadenta la 5 luni)4,8% (scadenta la 5 luni)
Bank of Cyprus7%3,25% 7,50%4%
ATE Bank7%3,50% 7,15%3,75% 7,15% 7,15%3,75% 7%3,50% 7%3,50% 7,75% (scadenta la 11 sau 13 luni)4,75% (scadenta la 11 sau 13 luni)
Banca Feroviara 6,90% 7,10% 7,10% 7%
Emporiki Bank6,8% 7,05%
Banca Carpatica3,50% 4%
Volksbank3,25% 3,75%
Procredit Bank 3,75%
Marfin Bank 7,5%4,25%
Banca Romaneasca 7,92% (scadenta la 120 sau 210 zile)4,88% (scadenta la 210 zile)
Millennium Bank 3,75%
Intesa Sanpaolo Bank 7%3,50% 7%4% 7,6% (scadenta la 200 zile)
Credit Europe Bank 6,75%
Alpha Bank 8% (scadenta la 24 sau 52 de saptamani)
Bancpost 4,45% (scadenta la 4 luni)


Obligatiuni de stat  Fonduri de investitii care plaseaza banii in certificate de trezorerie 

Putin riscant

Piata imobiliara Polite unit-linked

             Riscant

Actiuni pe bursa Piata valutara

         Risc ridicat

HYIP(Programe de investiţii de mare randamment)

                  6.Asigurari

Cauta pe net asigurarile pentru masina. Daca ti-a expirat asigurarea anuala obligatorie RCA sau cea CASCO, inainte de a da buzna la primul asigurator, ar fi bine sa-ti aloci macar 10-15 minute pentru o investigatie online asupra mai multor companii. Poti sa descoperi astfel site-uri care iti ofera in timp real comparatii ale cotatiilor principalilor asiguratori sau chiar companii de brokeraj care vin cu tarife mai mici, in conditiile in care au fost obtinute si negociate la pachet si cu discount, de la furnizori. Astfel, vei putea economisi pana la cateva zeci de lei pentru o asigurare CASCO. Gasesti un ghid online bun la www.asigura.ro Negociaza polita cu asiguratorul. In contextul crizei, companiile de asigurari au devenit un pic mai flexibile in ceea ce priveste negocierea contractelor. "Asiguratorii le ofera clientilor fideli reduceri de 5-10%  la incheierea unei noi polite de asigurare". Un alt avantaj poate veni prin incheierea unei asigurari de casa concomitent cu una de masina, lucru care se poate concretiza printr-o reducere substantiala. Incearca sa obtii o asigurare privata de somaj. Daca ai o astfel de polita si esti concediat, vei fi platit pentru cateva luni cu un procent din salariul tau. "Asi­gurarea se face, de obicei la nivel de companie, iar angajatul si angajatorul convin sa fie platiti 2% din fondul de salarii". In cazul unor disponibilizari, cele doua parti convin cum vor fi efectuate platile, fie prin cumularea unor salarii compensatorii, fie prin achitarea unor transe lunare. "Din pacate, piata asigurarilor de acest tip e aproape moarta in prezent, din cauza dezinteresului manifestat in primul rand de angajatori". Scrie-ti testamentul. Nu rade! Desi nimanui nu-i place sa se gandeasca la moarte, trebuie totusi s-o faci candva. Iar un testament nu trebuie neaparat sa fie ca un pergament lung si stufos, la care avocatii trebuie sa lucreze trei zile si trei nopti. Conform Codului Civil, acesta poate imbraca trei forme. Cea mai simpla dintre ele este testamentul in forma "mistica". Acesta e semnat de autor, inchis intr-un plic si dus la judecatorie pentru a i se intocmi un proces verbal de suprascriere. Alta forma o reprezinta testamentul olograf, care nu este valabil decat daca este scris in intregime, datat si subsemnat de mana ta, iar cel de al treilea tip este testamentul facut prin act autentic, adeverit de Judecatorie. Prin oricare dintre aceste metode te vei asigura ca toate bunurile tale vor ajunge in mainile celor pe care tu i-ai desemnat. Poti obtine mai multe informatii de pe siteul: www.dreptonline

                 7.Pensionare

Inscrie-te macar la unul dintre pilonii de pensii. Daca ai peste 35 de ani, esti inca angajat si nu te-ai incris la pensii­le private din pilonul II, cel obligatoriu pentru persoanele de pana in aceasta varsta, ar fi bine s-o faci cat mai curand. In curand, sistemul de pensii de stat, supranumit Pilonul I, si la care oricum contribuim toti, nu va mai fi capabil sa le asigure celor iesiti din activitate un venit de subzistenta. Intereseaza-te de o companie care activeaza in domeniu, completeaza o adeziune, iar angajatorul tau va trimite 2% din salariul tau brut catre administratorul privat ales de tine. Nu te costa nimic si ai sansa unei pensii mai mari la batranete fata de ce ti-ar oferi numai statul. Informatii despre fondurile de pensii autorizate poti obtine la www.csspp.ro si www.pensii-private.eu Schimba administratorul pensiei. In fiecare an, compania de asigurari care administreaza fondul tau de pensii privat este obligat sa faca publice date cu privire la randamentul acestuia. In cazul in care observi ca alte fonduri au randamente mai bune decat cel la care esti tu inscris, ar trebui sa iei masuri si poate chiar sa schimbi "barca".Performantele acestor fonduri trebuie analizate cam la doi ani. Sub acest interval, e prea din scurt sa poti trage o concluzie. Trebuie urmariti doi indicatori: ce profit aduce si cu ce taxe.O comparatie a randamentelor gasesti la www.conso.ro  Gandeste-te la o asigurare de viata. Nu stii cum te vei descurca la batranete. Agentii de asigurare iti vor spune ca e intelept sa-ti faci o asigurare de viata pe termen lung, fiind o investitie buna. Acest tip de asigurare vine, de obicei, cu un pachet care acopera si riscuri ca incapacitatea temporara de munca, interventie chirugicala sau deces. Pe de alta parte, daca o gandesti doar ca o modalitate de a-ti asigura o pensie linistita, ar trebui sa calculezi foarte bine raportul dintre ce produc banii tai in acel cont, taxele percepute de asigurator si cu ce te vei alege cand va fi momentul sa beneficiezi de bani. Nu putini sunt cei care s-au trezit cu beneficii mai mici decat s-au asteptat sau chiar sub nivelul banilor pe care i-au depus de-a lungul timpului. Ai grija la politele cu grad de risc ridicat. Vorbim aici de o parte din politele de asigurari de viata tip unit-linked, mai ales ca la inceputul anului au avut o evolutie destul ingrijoratoare. Cum aceste asigurari presupun plasarea unei parti din prima platita de asigurat in fonduri de investitii sau actiuni, ar fi bine sa nu te joci tocmai acum cu banii tai de pensie.

                     8.Un pont in plus

Ai grija de sanatatea ta. Mananca bine, fa miscare si incearca sa dormi bine. "Ultimul lucru pe care ti l-ai dori pe timp de criza e sa te imbolnavesti."

               

CUM  SE FAC BANI DIN LUCRU ACASA- Te-ai saturat de a lucra pentru orice organizaţie sau companie care te plăteşte



CUM SE FAC BANI DIN LUCRU ACASA
Te-ai saturat de lucru pentru orice organizaţie sau orice companie care îţi plateste o mică sumă de bani în comparaţie cu sarcina de lucru?
Ştii că poţi face bani mult mai mulţi  lucrând doar 30-50 minute pe zi?
Ştii că poţi deveni propriul tau sef, fara nici un supraveghetor?
Dacă da, este răspunsul dvs., apoi citiţi împreună cu mine, ca într-un mers pe jos pe  drumul de a face bani on-line şi venituri din lucrul la domiciliu.
Există mai multe moduri se pot face bani de acasa folosind calculatoarele si laptop-uri lucrând doar câteva ore Acum, să mergem şi să vedem diferite moduri de a face bani de lucru on-line de acasă.
1. Aveţi posibilitatea să faci bani online prin aderarea la programe de afiliere care îti plătesc comisioane şi bonusuri

2. Puteţi face bani online prin preluarea anchete privind marile magazine şi pentru  cumpărături gratuite  SONDAJE PLATITE

3. Puteţi face bani online prin scrierea de articole şi mesaj pe site-uri şi forumuri

4. Se pot face bani online şi  lucrând la domiciliu prin crearea de produse proprii de informare şi apoi vânzândule on-line

5. Puteţi face bani online, de asemenea, prin crearea de video, audio şi produse legate de produsele tale si vânzândule celor care au nevoie de ele.

6. Puteţi face bani online prin cumpărarea de reselleri, prin cumpărarea de licenţe de editare, revizuire şi să vândeţi produse digitale on-line cu drepturi de  autor.

7. Este posibil câstigul usor de bani folosind tehnica prezentată de noi în cazinourile din internet?  Pot face bani-Tehnici

8.Câstigă bani de pe blog/site-ul tau. Transformaţi traficul în numerar. Castiga venituri in timp ce dormi.
Prin urmare, este uşor pentru tine de a face bani din confortul casei tale folosind laptop-uri, desktop şi conexiune la internet.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bani nu aduc fericirea, dar o întreţin