Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Pagina de pornire-Bani online

BINE ATI VENIT !
LA

Bani online


Money online



Arhivă blog

vineri, 2 decembrie 2011

Câştiga bani pe Net

Cum Sa Faci Bani – Câştiga bani pe Net – Bani online – RO | Get Advertise Free For Life now... Click here!

Pot face bani-Tehnici

Te rugam sa ne dedici câteva minute, timp în care vei întelege cum poti câstiga pe internet repede si usor de la 200 la 500€ pe zi.

Retine totusi ca de abia dupa ce vei termina de citit aceasta pagina vei putea, datorita metodei noastre, sa câstigi bani. Convinge-te singur.

În fiecare zi pe internet apar sute de oferte care au ca scop marirea veniturilor Tale rapid si usor lucrând acasa. Exista diferite metode începând de la cele mai complicate si terminând la cele mai usoare, rar fiind totusi eficace.

În ultimii ani a avut loc o explozie de oferte ce propun un câstig usor si rapid de bani. Mii de oameni au reusit sa obtina beneficii de pe urma internetului tot timpul având un avantaj semnificativ fata de altii.

Si tocmai aceasta este adevarata cheie în lumea internetului: sa ai un avantaj si înainte de toate sa te folosesti de acesta la momentul oportun.

Dar de ce scriem despre acest lucru?

Numai pentru a te face sa întelegi ca trebuie sa stii sa te folosesti rapid si în mod inteligent de ocaziile existente la un moment dat. În caz contrar mâine poate fi prea târziu si altcineva se va folosi de sansa destinata Tie

Îti prezentam aici metoda folosita cel mai des pentru a câstiga in mod usor, simplu si legal si a carei eficacitate a fost dovedita categoric.

Aceasta metoda revolutionara, 100% eficace, permite sa câstigi bani pe inernet si în mod usor mareste câstigul Tau chiar cu 90%, convinge-te cum sa câstigi de la 200 la 500 euro pe zi.

Ce propunem ca sa câstigi usor bani pe internet ?

Ne dam perfect seama cât de important este timpul dedicat câstigului de bani; garantam ca datorita acestei metode nu-ti vei pierde timpul. Foloseste câteva minute pentru a intelege Metoda noastra si pentru a câstiga bani prin intermediul internetului.

Nu avem de gând sa-ti vindem ceva, nu trebuie sa platesti nimic, totul este absolut GRATUIT !

Dedica doar 5 minute, citeste mai departe si vei intelege tot

Convinge-te singur si când vei castiga multi bani în scurt timp suntem siguri ca ne vei fi recunoscator

Suntem un grup de experti analitici în probabilitate specializati în jocuri si deja de câtiva ani suntem cel mai urât cosmar al managerilor de cazinouri.

Astazi, dupa strângerea unei interesante sume de bani, am decis sa predam metoda noastra în mâinile tuturor oamenilor în asa fel încat oricine doreste, sa poata în sfarsit sa câstige bani în mod usor, simplu si practic.

Daca esti multumit de tehnicile noastre, multumim anticipat pentru virarea unei donatii prin contul Paypal.com

În ce fel este posibil câstigul usor de bani folosind aceasta tehnica în cazinourile din internet?

Iata câteva argumente în favoarea metodei noastre:

  • - Nimeni nu este în stare sa descopere ce faci în fata ecranului tau.
  • - Poti dedica cât timp vrei pentru a alege miscarea corespunzatoare.
  • - Poti juca cu sume foarte mici de bani. (În cazinourile adevarate trebuie sa pariezi sume de bani cu mult mai mari).

Majoritatea cazinourilor din internet Îti ofera posibilitatea de a juca gratuit, ceea ce îti permite sa încerci metoda noastra, întâi câstigul de bani virtuali si apoi a banilor adevarati.

Etapa 1

Alege unul din cazinourile verificate de noi si începe sa joci gratuit în ruleta.

Apasa pe unul din logo-urile prezentate pentru a intra pe pagina cu formularul de înregistrare.

Etapa a 2-a

Iata unul din cazinourile testate de noi, în care poti aplica aceasta metoda.

Foloseste totodata bonusul de bun venit oferit în valoare de 50€.

Intertops CasinoPrimeste aici Bonus 100€

Etapa a 3-a

Poti incepe sa joci în doua moduri. În optiunea « FUN » Pentru distractie (nu poti alege ceea ce ai castigat) sau în optiunea « REAL » Joaca pe bani. Pentru a juca în optiunea real este recomandat sa pariezi suma minima de început în valoare de aproximativ 40€.

Totusi RECOMANDAM inceperea jocului de la suma cuprinsa între 60 si 90 euro. Acestea sunt numai recomandari, daca poti paria mai mult de 100€, vei putea mai repede sa câstigi sume mai mari de bani. Cea mai buna suma de bani pentru începerea jocului si care are în vedere abaterea de eroare este 90€. Cheltuielile vor fi acoperite de pe cardul Tau de credit la sfarsitul lunii ca si cum ai fi efectuat cumparaturi în vreun magazin. Daca vei juca deja cu bani ADEVARATI în orice clipa vei putea alege ceea ce ai câstigat.

NU UITA: jocul în optiunea FUN este ÎN TOTALITATE GRATUITA!!!

Etapa a 4-a

Acum ceea ce-Ti ramâne de facut este nuamai SA JOCI si sa încerci în optiunea TEST metoda noastra, vei vedea ca în câteva minute vei reusi sa multiplici banii investiti!

RECOMANDARI: Pentru a confirma eficacitatea metodei noastre Îti propunem întai sa joci în optiunea TEST si apoi sa pariezi cu bani adevarati.

Astfel vei invata sa te folosesti la perfectie de metoda noastra si apoi vei incepe sa câstigi foarte usor.

Te vei pregati astfel perfect pentru a juca cu bani adevarati.

Cazinouri propuse

Ce tehnica sa folosesti pentru a câstiga bani.

Este evident ca în toate jocurile este necesar si important sa ai noroc, dar trebuie sa recunoastem ca jocurile de acest tip se bazeaza totodata pe operatii de matematica. Si aici tocmai noi începem sa avem rolul principal.

Metoda care permite sa câstigi bani pe pagina de internet money-win.ro este o tehnica folosita în jocul cunoscut sub denumirea traditionala de RULETA europeana. Ti-o transmitem aici ca sa Te poti convinge personal de eficacitatea celui mai cunoscut joc de noroc din lume. Chiar daca nu esti un mare cunoscator al acestui joc poti folosi metoda noastra pariind pe culorile ruletei (rosu sau negru).

În acest pariu simplu bazat pe doua variabile (negru sau rosu) foarte usor maresti câstigul tau.

Aceasta tehnica este nu numai usoara dar si incredibil de eficace daca o folosesti în mod corespunzator. Baza acestei metode este pur si simplu dublarea pariului pe rosu sau negru, atâta timp cât pierdem! (*)

(*)Nu uita intâi sa exersezi aceasta metoda în optiunea gratuita pâna sa joci cu bani adevarati.

Urmeaza pasii conform etapelor prezentate si vei intelege exact pe ce se bazeaza metoda noastra :

Începem cu pariul de 1€ pe rosu (numai un euro), daca iese negru, pariem din nou 2€ pe rosu (dublam suma care am pierdut-o). Daca iese din nou negru, pariem 4€ (din nou dublam suma care am pierdut-o) înca o data pe rosu si asa pâna în momentul în care pariul se câstiga (pana în momentul în care iese culoarea pe care pariem, în cazul nostru rosu).

IMPORTANT: Când câstigam pariind pe prima culoare, începem sa pariem 1€ (si numai 1€) pe a doua culoare pâna câstigam din nou.

http://www.
aurumage.com/ro/

CÂND CÂSTIGI CU O CULOARE PARIAZA PE A DOUA . DACA PIERZI PARIAZA DUBLU PÂNA CÂSTIGI!

În câteva minute vei vedea cum câstigul Tau se mareste exceptional de repede.

RETINE DOUA LUCRURI:

1. Daca pariezi pe o culoare SI DACA ACEASTA CULOARE CÂSTIGA TREBUIE SA PARIEZI 1€ pe A DOUA CULOARE.

2. Daca pariezi pe o culoare si A DOUA CULOARE câstiga trebuie sa pariezi dublu pe aceeasi culoare pe care ai pariat, pâna când pica aceasta culoare. Daca pica tocmai aceasta culoare, pariaza din nou 1 euro pe alta culoare si înecepe jocul.

IMPORTANT: Daca pica 0 (zero) trebuie sa continui jocul. Înseamna ca, daca dublezi pariul pe rosu, pentru ca tocmai au picat numere negre, trebuie sa consideri 0 (zero) drept culoarea de la care începe seria jocului, în cazul de fata continua sa dublezi pariul pe rosu.

Iata alt exemplu: daca tocmai ai câstigat, adica daca tocmai ai pariat pe seria rosu, negru, rosu, negru asa cum arata metoda noastra, trebuie sa consideri 0 drept culoare opusa în partida în care tocmai ai jucat. În acest fel, daca ultimul Tau pariu a fost negru, 0 va fi considerat negru, dublând aceasta culoare, pentru a continua mai departe jocul.

Îti recomandam sa începi pariul cu 1€. Apoi, în scurt timp vei putea trece peste bariera de 100€ câstig si vei putea paria 5€. Daca depasesti 250€, Îti propunem sa pariezi 20€. În schimb dupa depasirea câstigului în valoare de 500€, TREBUIE SA TE GÂNDESTI.

Acesta este momentul în care nu trebuie sa pierzi controlul. Daca te apropii sau ai depasit 500€, trebuie sa încerci sa joci astfel incât pariurile Tale si câstigurile sa fie echilibrate, în caz contrar ar putea sa trezeasca suspiciuni. Trebuie sa intelegi ca, pentru Cazinou poate parea suspicios ca o persoana care a început pariind cu 50€ repede câstiga 500€.

În acest scop recomandam pariuri reprezentând aproximativ 20% din câstigurile obtinute. Astfel valorile de intrare si iesire vor fi echilibrate si nu vor trezi suspiciuni.

Poti deci sa treci la un alt cazinou, propus mai sus.

Câteva recomandari

Conform recomandarilor noastre, prezentate la început, sfatuim sa nu folositi aceasta tehnica în cazinourile adevarate (numai în cazinourile din internet), exista riscul sa fi rugat sa parasesti jocul si vei fi urmarit. În unele state din America acest lucru este considerat infractiune si poate fi pedepsit cu închisoare.

Daca ai un câstig de 500€ în timpul unei zile, se recomanda renuntarea la aceasta metoda timp de 24 ore, deoarece multe cazinouri din internet pot depista jucatorii folosind manevre si trucuri si blocând contul. Daca vreun cazinou Îti blocheaza contul nu vei mai putea juca în acest cazinou, dar suma câstigata Îti va fi platita.

Se recomanda folosirea acestei metode în mai multe cazinouri în acelasi timp astfel evitând situatia în care cazinourile din internet sa te treaca pe lista neagra.

Daca ai urmat recomandarile noastre si ai folosit metoda noastra, în momentul acesta ai început sa joci deja cu bani adevarati si ai câstigat primii tai bani. Nu ne multumi. De acum înainte încearca singur. Si revino pe pagina noastra pentru a ne oferi o donatie.

Îti oferim aceasta tehnica ca sa poti încerca sa joci independent în cazinourile propuse.

Nu-Ti putem garanta, dar cu siguranta vei câstiga bani usor si repede si vei reveni pe pagina noastra pentru a ne oferi o donatie în semn de multumire

Cazinoul Nostru preferat
Intertops Casino

Donatie oferita în contul nostru



(acesta este un buton PaYPal)

Folosim PAYPAL deoarece este în totalitate sigur, Îti amintim ca platile efectuate via PAYPAL.COM sunt 100% sigure.

Ne place sa amintim des, suntem în totalitate siguri de tehnicile noastre si drept multumire pentru donatia oferita trimitem pentru toti cei care îsi arata recunostinta la adresa noastra SETUL COMPLET al tehnicilor noastre ca sa poti fi sigur ca vei continua sa câstigi bani usor, simplu si fiind în totalitate în siguranta.

Multumim pentru donatie si Îti uram sa folosesti în continuare tehnicile noastre.


Cazinourile prezentate aici sunt cele mai adecvate pentru folosirea metodei descrise.

Rezultatele sunt considerabile si nimeni nu a fost prins folosind aceasta metoda în timpul jocului în aceste cazinouri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bani nu aduc fericirea, dar o întreţin